Routebeschrijving

Vanuit Amersfoort/Arnhem/Deventer

A1 volgen richting Hengelo/Almelo, knooppunt Azelo A35 op, richting Almelo Zuid eraf, onder aan de snelweg eerstvolgende verkeerslichten rechts richting Bornerbroek, na 200 meter eerste afslag links,
u zit nu op de Bornerbroeksestraat. Neem de 2e straat links en u zit op de Ambachtstraat, aan het einde van de straat ziet u ons aan de linkerzijde.

Vanuit Enschede/Oldenzaal/Hengelo

A35 op, richting Almelo, onder aan de snelweg, eerstvolgende verkeerslichten rechts richting Bornerbroek, na 200 meter eerste afslag links, u zit nu op de Bornerbroeksestraat. Neem de 2e straat links en u zit op de Ambachtstraat, aan het einde van de straat ziet u ons aan de linkerzijde.

Vanuit Hoogeveen/Ommen/Coevorden

N34/N36 op richting Almelo, borden Almelo ring volgen, richting snelweg Hengelo Enschede Amsterdam, laatste verkeerslichten voor snelweg links richting Bornerbroek. Neem de 2e straat links en u zit op de Ambachtstraat, aan het einde van de straat ziet u ons aan de linkerzijde.

Klik hier voor de routekaart

U bent van harte welkom de koffie staat voor u klaar…….

Opzoek naar een auto?


Bent u opzoek naar een specifieke auto of heeft u advies nodig bij het kiezen van een auto. Auto Schiphorst adviseert u graag!

 

Zoek een voertuig

Zoekfilter

U heeft geen filter geselecteerd!

Copyright 2024 © Auto Schiphorst - Powered by: Autosoft B.V. - Disclaimer

Top